Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Analiza Sveučilišta Harvard pokazala je da je cijena dionica tvrtki koje ulažu u lojalnost i zadovoljstvo zaposlenika u deset godina porasla 147 posto, gotovo dvostruko više od rasta vrijednosti dionica najjačih konkurenata koji su malo toga činili za svoje zaposlenike.


Istraživanje poznatog sveučilišta dodatno potvrđuje da su zaposlenici najvrjedniji kapital tvrtke, a portal MojPosao tradicionalno provodi istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika čiji rezultati daju detaljne smjernice za ostvarivanje još značajnijeg poslovnog uspjeha.

Ova pitanja postavite budućem poslodavcu i vidjet ćete reakciju!

Vezani članci Slika nije dostupna Zemlje u kojima će Hrvati moći raditi od 1. srpnja! Slika nije dostupna 40 posto Hrvata nikada nije radilo posao koji vole!

Istraživanje je anonimno, a upitnik sadrži 80 pitanja iz sedam ključnih područja:

1. Korporativna komunikacija
2. Organizacija rada
3. Međuljudski odnosi
4. Razvojne mogućnosti
5. Radni uvjeti
6. Lojalnost zaposlenika
7. Zadovoljstvo radnim mjestom

Ukoliko do sada još niste imali priliku upoznati širu javnost sa činjenicom da ulažete u svoje zaposlenike koji za vas rade sa zadovoljstvom, sada je pravo vrijeme. Uključite se u istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika i organizacijskoj klimi u vašoj tvrtki.

Ovogodišnje istraživanje o zadovoljstvu ispitanika podržavaju: poslovni magazin LIDER, Otvoreni radio i Dnevnik.hr, a stručne partnere čine: tvrtka SELECTIO i Cotrugli Business School.

Na svečanosti dodjele nagrada 'Najbolji poslodavac' koja će se održati 5. prosinca, Cotrugli Business School će i nagraditi pobjednike u kategoriji malih, srednji i velikih tvrtki te im dodjeliti poslovnu edukaciju – MBA modul.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook