Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upitnik od 80 pitanja

Je li vaša tvrtka 'Najbolji Poslodavac' u 2014. godini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Analiza Sveučilišta Harvard pokazala je da je cijena dionica tvrtki koje ulažu u lojalnost i zadovoljstvo zaposlenika u deset godina porasla 147 posto, gotovo dvostruko više od rasta vrijednosti dionica najjačih konkurenata koji su malo toga činili za svoje zaposlenike.

Istraživanje poznatog sveučilišta dodatno potvrđuje da su zaposlenici najvrjedniji kapital tvrtke, a portal MojPosao tradicionalno provodi istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika čiji rezultati daju detaljne smjernice za ostvarivanje još značajnijeg poslovnog uspjeha.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadovoljstvo ispred novaca MojPosao: Najviše ljudi bira zanimanje prema osobnom afinitetu Slika nije dostupna Tržište rada Mladi i ulazak Hrvatske u EU: Evo što ih NAJVIŠE PLAŠI!

Ova pitanja postavite budućem poslodavcu i vidjet ćete reakciju!

Istraživanje je anonimno, a upitnik sadrži 80 pitanja iz sedam ključnih područja:

1. Korporativna komunikacija
2. Organizacija rada
3. Međuljudski odnosi
4. Razvojne mogućnosti
5. Radni uvjeti
6. Lojalnost zaposlenika
7. Zadovoljstvo radnim mjestom

Ukoliko do sada još niste imali priliku upoznati širu javnost sa činjenicom da ulažete u svoje zaposlenike koji za vas rade sa zadovoljstvom, sada je pravo vrijeme. Uključite se u istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika i organizacijskoj klimi u vašoj tvrtki.

Ovogodišnje istraživanje o zadovoljstvu ispitanika podržavaju: poslovni magazin LIDER, Otvoreni radio i Dnevnik.hr, a stručne partnere čine: tvrtka SELECTIO i Cotrugli Business School.

Na svečanosti dodjele nagrada 'Najbolji poslodavac' koja će se održati 5. prosinca, Cotrugli Business School će i nagraditi pobjednike u kategoriji malih, srednji i velikih tvrtki te im dodjeliti poslovnu edukaciju – MBA modul.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene