Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP-ovac Maras

'Ja sam kao lav, a dio Vlade su nojevi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Scena Nove TV zaigrala je tenis sa zastupnikom Gordanom Marasom. Usput im je otkrio kako muči muku s viškom kilograma, a otkrili su i kakav je otac i suprug, s kojom se životinjom uspoređuje, te zašto je Vlada poput nojeva.

Na pitanje da li uvijek bira lošije igrače kako bi lakše pobijedio, saborski zastupnik Maras odgovara da 'radije bira bolje, jer je onda veći izazov pobijediti'.  A teniski teren mogao bi usporediti i sa Saborom. 'Ali meni je tenis za izbacivanje stresa, Ja baš ne volim svađanja u Saboru', pojasnio je.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura"

No ipak su česte prepirke s HDZ-ovcima, koje SDP-ovci znaju dovesti do ludila. Maras tvrdi kako to nije planirano. 'Vjerojatno je trenutno kada netko nije zadovoljan nekim primjerom ili rješenjem', rekao je.

Po horoskopu je blizanac, za koje je karakteristično da su ponekad neodlučni i dvolični. 'Od karakteristika koje se vežu za blizance, ja sam jedino društven', dodao je.

S 23 godine već je započeo svoju karijeru. Na pitanje kako su ga tretirali na početku karijere, odgovara da je bio oduševljen svojim tretmanom. 'Dođete predsjedniku stranke drugi dan i pričate s njim na ti. To nije uobičajeno'.

Nakon terenskih terena, mali posjet ZOO-u. Zbog djece, Maras je tamo česti gost. 'Nije da moram, ali želim doći. Cijeli Maksimir je super'. Na pitanje s kojom bi se životinjom usporedio, Maras je nakon početne neodlučnosti odabrao lava, jer voli 'te grupe mačaka'. Kao mlađi i među ženama je bio 'mačak'. 'Nisam bio glavni, ali bio sam mačak', pohvalio se Maras.

Poput mnogih Hrvata, Maras ima jedan veći i jedan manji kredit, ali to mu ne predstavlja veliki problem. 'Meni od kredita do plaće ostane više od prosječne hrvatske plaće'.

Kada je shvatio da ćelavi, osjećaj i nije baš bio najbolji. 'Ali sad sam se naviknuo i ne mogu se zamisliti s kosom', rekao je. Na pitanje kakav je suprug i otac, da li tradicionalan ili papučar, sa smiješkom je odgovorio: 'Kako se uzme. Ali mislim da sam ipak papučar'.

Čim se malo udeblja, SDP-ovski saborski zastupnik odmah kreće na dijetu. 'Imam problema s kilažom. Sada sam u fazi da se brzo nakupilo. Dobio sam sedam ili osam kila', pojasnio je.

A neke u Vladi usporedio je s nojevima, jer 'zabijaju glavu u pijesak'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene