Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kći američkog predsjednika Ivanka Trump objavila je da zatvara svoju tvrtku koja se bavi proizvodnjom haljina, cipela i ženskih torbica, a svi zaposleni dobit će otkaz.


"Nakon 17 mjeseci u Washingtonu, ne znam kada ću se, i hoću li se uopće, vratiti poduzetništvu, ali znam da će moj fokus u doglednoj budućnosti biti na onome što radim ovdje u Washingtonu", rekla je Ivanka Trump (36) u izjavi objavljenoj u utorak.

Vezani članci Mike Pompeo (Foto: AFP) Pompeo je nagovorio Trumpa na likvidaciju Sulejmanija: "Neću otići u mirovinu dok se Sulejmanija ne makne s bojnog polja" Donald Trump, predsjednik SAD-a Donald Trump o ubojstvu Sulejmanija: "Uhvatili smo totalno čudovište. Htjeli su raznijeti našu ambasadu"

Osamnaestero ljudi koji rade u njezinoj tvrtki staroj 11 godina dobit će otkaz.

Prema riječima Ivanke Trump, tvrtku zatvara radi posla savjetnice u Bijeloj kući, no mediji podsjećaju da je bila žestoko kritizirana zbog toga što je zapošljavala radnike u Kini i zbog loših uvjeta u tamošnjim tvornicama.

Trumpova kći svojevremeno je izazivala brojne kontroverze jer je za vrijeme kampanje svog oca nosila odjeću vlastite tvrtke, i to tijekom službenih govora i intervjua.

Inače, modna tvrtka koja je osnovana prije četiri godine uspjela se svrstati među poznate svjetske brendove. (Hina)