Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogoršano zdravstveno stanje

Mladića kojeg su pretukli huligani, među kojima je bio i sin Steve Culeja, ne mogu probuditi iz kome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanu Mikuljanu (21) pogoršalo se zdravstveno stanje. Liječnici iz KBC-a Osijek nisu ga uspjeli probuditi iz kome, a dobio je i upalu pluća.

Obitelj je jako zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a njegov je otac odustao od namjere da ga se iz Osijeka prebaci u bolnicu u Zagrebu, prenose 24 sata.

Pročitajte i ovo Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri... Stevo Culej jeziv komentar Hrvatski studenti idu na put u Beograd. HDZ-ovac Culej: "Nadam se da ih pokolju ko svinje"

Podsjetimo, mladić je brutalno pretučen 22. kolovoza u središtu Vinkovaca iza zgrade jednog noćnog kluba.

Općinsko državno odvjetništvo navelo je u svom rješenju kako su u tučnjavi sudjelovala osmorica mladića. Jedan od njih je i Domagoj Culej (22) zvani Dodo, sin saborskog zastupnika Steve Culeja. Njega sumnjiče da je mladića koji je došao s Mikuljanom udarao nogom dok je i taj mladić ležao na tlu.

Prema rješenju, prvookrivljeni za premlaćivanje Mikuljana je 17-godišnjak iz okolice Vinkovaca. On je prvi udario Ivana šakom u lice. Od siline udarca Ivan je pao na tlo i udario glavom. U zapisniku nije precizirano što se potom dogodilo.
 

Neki od sudionika u tučnjavi, koji još ne žele izaći u javnost, rekli su da su onesviještenog Mikuljana tukli nogama u glavu. 
Državno odvjetništvo navelo je kako je Mikuljanu slomljena jagodična kost, ozlijeđen mu je lijevi maksilarni sinus, imao je nekoliko krvarenja u mozgu, koji mu je natekao.
 

U zaključku Državnog odvjetništva opisali su i samu tučnjavu u kojoj su mladići sudjelovali. Dio njih se tuklo, dok su ostali stajali sa strane i navijali za njih. O svemu postoji i snimka obližnje nadzorne kamere, koja je policiji poslužila kao dokaz.
 

Prema rješenju, svi navedeni se terete da su sudjelovali u tučnjavi koja je imala za posljedicu teške tjelesne ozljede jedne osobe, pa su time počinili kazneno djelo protiv života i tijela. Osmorica osumnjičenih brane se sa slobode. (24 sata)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene