Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Član Glavnog odbora SDP-a, Ivan Račan, objavio je fotografiju srdačnog rukovanja Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića.


Ivan Račan objavio je na Facebooku fotografiju snimljenu prošle godine na Hvaru, na kojoj se srdačno pozdravljaju predsjednik SDP-a Zoran Milanović te Andrej Plenković, kandidat za predsjednika HDZ-a.

Vezani članci Zoran Milanović Zoran Milanović komentirao članstvo državnog odvjetnika u masonima: ''I ja sam dobio poziv u to društvo...'' Zoran Milanović i Andrej Plenković Milanović vs. Plenković: Tko će biti pobjednik u "kohabitacijskom" srazu dvojice najmoćnijih političara u Hrvatskoj

'Nas dva brata skupa ratujemo...

Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti... Tja, čovjek se ima pravo nadati. Zapravo bilo bi puno ako postanu konstruktivna oporba, to bi bio veliki korak naprijed za Hrvatsku... Tko zna, možda time počne i dugotrajan period rasta, razvoja i sreće u Hrvatskoj', napisao je Račan u statusu uz fotografiju.

Zanimljivo je vidjeti ovu gotovo zaboravljenu fotografiju sad u novim okolnostima kad su počela prva međusobna podbadanja uoči najavljenih izbora, a u sklopu predizborne kampanje koja je, očito, već počela.