Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Benkovcu

Opasna igra umalo završila kobno: Dječak (7) zadobio teške ozljede nakon što ga je pogodio brat (13)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške ozljede abdomena zadobio je u utorak 7-godišnji dječak nakon što ga je u Benkovcu metak iz očeve zračne puške, s kojom se igrao sa svojim 13-godišnjim bratom, pogodio u trbuh.

Zadarska policija u srijedu je priopćila kako se sve dogodilo oko 14 sati u obiteljskoj kući u Zadarskoj ulici u Benkovcu, kada je u igri dvojice dječaka metak iz zračne puške u vlasništvu 49-godišnjaka u trbuh pogodio mlađega.

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Dječak je s teškim ozljedama zadržan na liječenju u zadarskoj bolnici, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovoga događaja.

Lokalni portali pišu da je riječ o dvojici braće koja su se igrala s očevom zračnom puškom, koja je prilikom nestručnog rukovanja opalila. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene