Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura oko mirovine

I HNS-ov Koračević zatražio povlaštenu mirovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnih HNS-a Zlatko Koračević jedan je od 46 zatsupnika koji je tražio povlaštenu mirovinu.

HNS-ov Zlatko Koračević, predsjednik Uprave HEP-a, osigurao si je povlaštenu zastupničku mirovinu i tako ušao među 46 zastupnika koji su zbog tog postupka naišli na kritike javnosti.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zvonimir Rusjan - 3 Užasna situacija SKANDALOZNO Zvonimir je 11 godina bez mirovine zbog nevjerojatnog razloga: "Vjerojatno čekaju da umrem..." Jednokratno novčano primanje za umirovljenike, Ilustracija Jednokratna pomoć Dobra vijest za umirovljenike: Uskoro na račune sjeda novac, provjerite koliko

>> Mrsić: Nećemo produljivati zakonsku dob za mirovinu

>> Mudro, hrabro ili greška? Sami protiv svojih

Koračević uvjerava kako u trenutku kada je zatražio mirovinu nije znao da će postati predsjednik Uprave HEP-a. Kada dobije rješenje, rekao je za Novu TV, zamrznut će mirovinu.

'Ja sam prije 19.1., kad sam dobio informaciju da ne mogu koristiti dužnosničku uobičajenu naknadu na šest mjeseci, nego da imam dvije varijante, otići u mirovinu ili na burzu za zapošljavanje. Da sam tada bio siguran da ću postati predsjendik uprave HEP-a, sasvim sigurno ne bih otišao u mirovinu', rekao je Koračević.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene