Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Odlazi Većeslav Bergman

HZZO: Danas smjena ravnatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjesto ravnatelja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje danas će od Većeslava Bergmana privremeno preuzeti Tihomir Strizrep, kojega je Vlada imenovala v. d. ravnateljem do okončanja javnog natječaja i izbora novog čelnog čovjeka Zavoda, doznaje se u HZZO-u.

Strizrep je dosad bio u HZZO-u pomoćnik direktora za zdravstvenu zaštitu, a Vlada ga je na to mjesto imenovala na prošlotjednoj sjednici.

Pročitajte i ovo Aleksandra Prijović Smjena zbog koncerta Nered zbog Prijović u Zadru: Gradonačelnik će smijeniti direktora dvorane Volodimir Zelenski Traži pozitivan stav Dok kruže glasine o Zalužnijevoj smjeni, Zelenski objavio: "Planiram veći zahvat od smjene samo jedne osobe"

Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović izjavio je kako će novo Upravno vijeće Zavoda, na čije je čelo imenovan državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Dražen Jurković, natječaj za novog ravnatelja raspisati na prvoj idućoj sjednici.

Milinović dodaje kako je 1. siječnja na snagu stupio novi Zakon o zdravstvenom osiguranju te je Vlada, poštujući proceduru, bila dužna imenovati nove članove Upravnog vijeća i v. d. ravnatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene