Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sunčani Hvar

Hvarski dnevnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matt je na Hvar stigao iz New Yorka na nagovor prijatelja. Ovo je njegov prvi posjet 'lijepoj našoj' a što misli o Hvaru govori činjenica da je svoju rezervaciju produljio za čitavih tjedan dana. Ovih dana pridružila mu se grupa prijatelja, također uspješnih mladih amerikanaca.

Svi su smješteni u beach resortu Amfora s kojim su oduševljeni. Dane provode na kaskadnom bazenu Amfore ili na privatnom beach clubu Bonj 'les bains' , obično na privatnom pontonu uz more s pogledom na Paklenjake. Kombinacija koktela, mora, sunca, i relaksirajuća masaža na otvorenom, samo su neke od povlastica posjetitelja ove ekskluzivne kamene oaze.

Pročitajte i ovo Renata Čulinović Čaić Oglasio se Beroš Liječnici postavili novi ultimatum Vladi: "Idemo u štrajk ako ne ispunite naše zahtjeve" Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga"

Mattove susjede na pontonu su mlade brazilke preplanule od hvarskog sunce. Kažu da se zabavljaju kao nikad u životu. Noćni život u Hvaru jedan je od razloga što su ovdje. Smještene su u hotelu Adriana jer vole manje butik hotele, a i obično uvijek odsjedaju u hotelima koji pripadaju grupaciji The Leading Small hotels of the World. Obožavaju opuštajuće masaže u hotelskom Sensori spa  i miris eteričnih lavandinih ulja koji se širi hodnicima. Odlična priprema za noćni provod djevojaka koji započinje laganom večerom i čašom šampanjca na spektakularnom The Top baru na vrhu Adriane.

U međuvremenu se Matt susreće s društvom u BB-clubu trendy hotela Riva. Paparazzi slikaju njima nepoznatu djevojku za susjednim stolom. Sve je u znaku Sex and the city, samo što nismo na Manhattanu već na hvarskoj rivi. Sa ogromne jahte silazi Armani. Osim komešanja nekolicine paparazza i začuđenih pogleda prolaznika, ovakvi prizori na hvarskoj su rivi posve uobičajeni.

Mattov Blackberry prima bluetooth signal. Uvijek svježa informacija o uzbudljivim događanjima na Hvaru. Super je ta moć nove tehnologije. Uređaj javlja da se sprema The Yeach Week; gostovanja svjetskih DJ-a na najljepšoj otvorenoj sceni na ovom dijelu Mediterana. Na Bonju se 29.7. sprema spektakl sezone. Očekuje se stotinjak jahti i nekoliko stotina posjetitelja. Šalje sms prijatelju u LA na čiji je nagovor i došao u Hvar:  Dragi Pete. Hvala ti što si mi otkrio raj. Ovo je najcool mjesto na svijetu. Mislim da je stvar u vibri. Apartman u Rivi rezerviran. Čekamo vas….

 

//

_gde_ujgoixpisa = new Image(1,1);

_gde_ujgoixpisa.src='http://gdehr.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=bVA6uEtVLwOEpnCELQT.weUTXmadXjtUVqlbr_6f0OL.y7/stparam=ujgoixpisa';

//]]>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene