Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska mora platiti 40 milijuna eura zbog krivog savjeta?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odšteta Hypo grupi od 40 milijuna eura rezultat je krivog savjeta, tvrdi potpredsjednik Vlade, Damir Polančec. No, je li riječ o krivom savjetu ili igri, i hoće li prozvani odgovarati ili biti žrtvovani?!

Bivši član Upravnog odbora DAB-a, Dragutin Pukleš, tvrdi kako o temi Hypo banke i bilo kakve nagodbe s grupom Hypo za vrijeme njegovog mandata nije bilo rasprave ni na jednoj sjednici.

Pročitajte i ovo Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži" Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

Priča da Upravni odbor ništa ne zna podsjeća na Fond za privatizaciju i korupcijsku aferu Maestro. Ni tada Upravni odbor navodno ništa nije znao. 

No, u ovoj priči je jasno kako je Hrvatska 1998. prodajom Slavonske banke prevarila Hypo grupu. Grijeh valja platiti. Ni jedna Vlada do sada nije pristajala na nagodbe.

Neslužbeno nam pojašnjavaju kako je razlog strah od predbacivanja mogućih muljaža i osobnih koristi nekada Slavka Linića, sada Damira Polančeca.

>> Hrvatska izgubila spor i mora platiti 40 milijuna eura odštete!

Nakon odluke o arbitraži svaka nagodba manja od 40 milijuna eura prezentirati će se kao velik uspjeh. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene