Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na facebooku

HDZ-ovci vratili Milanoviću: "Iz očaja i zavisti laže o svemu što govori"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ vratio Milanoviću nakon napada zbog izbornih rezultata u BiH. "Koliko truda ulaže u laganje o ovakvim stvarima".

Iz HDZ-a su u utorak vrlo brzo reagirali na najnoviju izjavu predsjednika Zorana Milanovića, koji je komentirajući izbore u BiH, između ostalog rekao i kako je "Čović dobro rekao da 'Plenković s ovom (intervencijom Schmidta) nema veze'. Ja bih vjerovao Čoviću", citirali su Milanovića.

Pročitajte i ovo Dragan Čović - 2 Izbori u BiH Čović za Dnevnik Nove TV otkrio koga smatra najzaslužnijim za promjene izbornog zakona: "Mislim da je uložio enorman napor"

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković IZBORI U BIH Plenković čestitao Čoviću i pozdravio Schmidtove intervencije: "Izmjene osiguravaju politički opstanak Hrvata"

"Koliko truda Milanović ulaže u laganje i o ovakvim stvarima! Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom što govori. Postalo mu je "Normalno" lagati", napisali su HDZ-ovci na facebooku, aludirajući na Milanovićev predizborni slogan te su priložili i objavu Dragana Čovića u kojoj on izražava "neizmjernu zahvalu premijeru Andreju Plenkoviću na nemjerljivom povijesnom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene