Obavijesti Video Pretražite Navigacija
a gdje je kultura?

HDZ odgovorio Milanoviću: "Ruski agent na Pantovčaku izgubio je živce... Titov gardist..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je zalijepljen za Udbu, a Plenković je udbaški nasljednik - tako je predsjednik Milanović danas govorio o premijeru i njegovoj stranci. Stigao mu je odgovor HDZ-a.

Predsjednik Zoran Milanović izjavio je da nije inicijator pisma u kojem generali traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, te se obrušio na HDZ i Andreja Plenkovića optuživši ih da su vezani za Udbu i poručio da je prvo pitanje rekonstrukcija Vlade.

Stigao mu je odgovor HDZ-a. Na Facebook stranici stranke napisali su: 

"Ruski agent na Pantovčaku, vidno nervozan zbog Perkovića i Mustača, izgubio je živce. Titov gardist se u Beogradu zakleo na doživotnu vjernost Partiji i udbaškim strukturama: I poslije Tita - Lex Perković!", navodi se u objavi. 

Milanović je danas Plenkovića nazvao gojencem, udbaškim nasljednikom, a također je poručio i da Hrvatsku vodi banda.

Za HDZ je rekao da je zalijepljen na Udbu "kao žvakaća guma na pločnik usred ljeta na zagrebačkom kolodvoru, a taj se smrad širi 30 godina".

Aktualno Zaiskrilo u Saboru između Plenkovića i Grbina: ''Vi ste jedan muljator! Pa jeste li vi normalni?'' Sandra Benčić Sandra Benčić Foto: DNEVNIK.hr +0 Miro Bulj i voda Hrvatska Zaiskrilo u Saboru između Plenkovića i Grbina: ''Vi ste jedan muljator! Pa jeste li vi normalni?'' 1/2 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene