Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ:

'Ako je Milanović koristio tajne službe protiv kolega, što tek radi političkim suparnicima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Linić je izravno optužio Milanovića da koristi policiju i obavještajne službe. To je kraj demokracije, ugroza slobode i prava. Ozbiljno se moramo zabrinuti', izjavio je Goran Jandroković.

Goran Jandroković (HDZ) izrazio je ozbiljnu zabrinutost zbog optužbi Slavka Linića da se premijer Zoran Milanović u političkom obračunu s njime koristio sigurnosnim službama i tako zloupotrijebio svoj položaj. 

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Zoran Milanović Promjene Milanović najavio jedan od prvih poteza Vlade nacionalnog spasa

'Linić je Izravno optužio Milanovića da koristi policiju i obavještajne službe. To je kvalifikacija koju nismo čuli dugo bez zadrške To je kraj demokracije, ugroza slobode i prava. Ozbiljno moramo biti zabrinuti. Ako se tako premijer odnosi prema kolegi, kako se tek onda obračunava s političkim suparnicima i što mogu očekivati građani', ustvrdio je Jovanović na HDZ-ovoj konferenciji za medije u Saboru nakon sjednice Vijeća za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.


Linić: Premijer koji podmeće i spletkari je žalost za Hrvatsku

HDZ-ovci su zatražili hitno sazivanje sjednice Vijeća, no većina je članova odbila raspravljati o tome kako i za što premijer koristi sigurnosne službe.

'Ako su optužbe Slavka Linića točne, onda više nema povratka. Ugrožena je vladavina prava i ova je Vlada zrela za odlazak', istaknuo je Jandroković i još jednom zazvao prijevremene izbore.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene