Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavljenički i edukativno

HAK proslavio 50. rođendan i organizirao dan otvorenih vrata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski autoklub, institucija koja nas svakodnevno obavještava o stanju na prometnicama, ali i pomaže u brojnim nevoljama s automobilima, slavi 50. rođendan. Tim povodom, u slavljeničkom tonu, HAK je organizirao dan otvorenih vrata.

 'Namjera nam je da naši članovi, korisnici naših usluga vide gdje smo, otkud smo počeli i do kud smo došli', kazao je Slavko Tušek, predsjednik HAK-a o danima otvorenih vrata.

Pročitajte i ovo Vraćen dio usluga HAK-a - 1 Izvješće HAK-a Sanacija prometne nesreće obustavila promet: U dijelu zemlje zbog utrke biciklista zabrana vozila Prometna policija, ilustracija Gužve Nesreće na autocestama: Na A3 i A4 vozi se uz ograničenja

Dežurajući na prometnicama, mehaničari imaju pune ruke posla. 'Pogrešno uliveno gorivo, od svih čudnih situacija još se pridodalo da su pipci na crpkama isti, istina po boji se razlikuju, ali po promjeru su isti', kazao je Zvonko Senić iz HAK-a.

>>
VIDEO Ovako se hrvatski građani ponašaju u prometu

Uz slavljenički, prisutan je i edukativni ton. 'Dokaz je da pojas spašava živote u ovakvim situacijama. Vidi se da je to prilično čvrsto, stegnuto, nije nam se ništa dogodilo', kazala je posjetiteljica Martina.

O ponašanju u prometu, učili su i oni najmlađi. 'Kada vozim moram paziti na sigurnost', kazao je Silvio. Povećana sigurnost, na pragu još jedne turističke sezone i više je nego potrebna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene