Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, javlja HAK.

Galerija


Promet je pojačan na većini cesta prema moru, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na Krčkom mostu u oba smjera, duž Jadranske magistrale (DC8) kao i u trajektnim lukama, javlja HAK i vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Vezani članci Slika nije dostupna Pojačan promet na svim pravcima, na ipsilonu kolona 13 km Slika nije dostupna Kolone i pojačan promet prema unutrašnjosti

Na autocesti A1 u smjeru mora pred naplatnim postajama Lučko iz smjera Jankomira (A3) kolona je duga oko 5 kilometara, iz smjera Buzina oko kilometar, a s Jadranske avenije oko 2 kilometra. Između čvorova Karlovac i Bosiljevo 2 povremeno se vozi u koloni, a dolazi i do kratkotrajnih zastoja u smjeru mora.

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj prije čvora Zaprešić, na 6. km u smjeru Krapine, vozi se uz ograničenje brzine.

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Benkovac, na 266. km u smjeru Dubrovnika, vozačima se savjetuje da voze opreznije.

Više informacija možete pogledati na internetskim stranicama HAK-a.