Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre brojke

Gužve? Bolje da ih ima, nego nema: "Petak i subota su bili rekordni u odnosu na prošlu godinu"

Aktualno Galerija Ivan Lipičić, direktor sektora za naplatu cestarine Ivan Lipičić, direktor sektora za naplatu cestarine Foto: DNEVNIK.hr Dobre brojke Hrvatskih autocesta - 1 Dobre brojke Hrvatskih autocesta - 1 Foto: DNEVNIK.hr Dobre brojke Hrvatskih autocesta - 2 Dobre brojke Hrvatskih autocesta - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dobre brojke Hrvatskih autocesta - 3 Galerija 1/4 >>
U mjesecu lipnju kroz naplatnu postaju Lučko prošlo je 640.000 vozila više nego u istom mjesecu lani. U iduća dva mjeseca, u vrhuncu sezone, očekuju se još i bolje brojke.

Hrvatske autoceste su vrlo zadovoljne, poručuju da se idućih dana mogu očekivati veće gužve, ali da je zbog turizma svakako bolje da ih ima nego da ih nema.

Pročitajte i ovo Turistička sezona u Hrvatskoj se zahuktava - 3 Sezona se tek zahuktava Hrvatska kao turistički mravinjak, a ima i onih koji ne kukaju nad cijenama: ''Bilo bi dvostruko skuplje da smo u Francuskoj ili Italiji''

"Petak i subota su bili rekordni u odnosu na prošlu godinu, znači ulaz - izlaz je bilo cirka 130.000 vozila što je nekih 6000 vozila više nego vikend koji je bio prethodne godine na isti datum. Tako da smo s time jako zadovoljni", rekao je Ivan Lipičić, direktor sektora za naplatu cestarine.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene