Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema štete

POŽAR U JANKOMIRU - Zapalio se divlji deponij, vatrogasci ga ugasili brzom intervencijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Jankomiru je danas popodne gorio glomazni otpad na otvorenom prostoru. Gasila su ga 14 vatrogasaca, izvijestio je zagrebači Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Požar glomaznog otpada koji je izbio na otvorenom prostoru u blizini ulice Antuna Šoljana u Jankomiru gasilo je 14 vatrogasaca Vatrogasne postaje Jankomir, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zapad i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kustošija s četiri vatrogasna vozila.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Požar je buknuo iza 14 sati, a ugašen je u 16 sati. Kako su za Dnevnik.hr rekli vatrogasci, požar je ugašen a gorio je građevinski otpad na livadi u polju.

''Danas u 14:30 sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je obavijest od Operativno komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru glomaznog otpada na otvorenom prostoru u blizini ulice Antuna Šoljana, Jankomir.

U intervenciji je sudjelovalo 14 vatrogasaca Vatrogasne postaje Jankomir, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zapad i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kustošija s četiri vatrogasna vozila. Intervencija je u tijeku'', priopćili su iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene