Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preinačena kazna

Godinu dana uvjetno ocu koji je zbog kćeri provalio u ljekarno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26-godišnji Marko Nakić koji je prije četiri mjeseca provalio u ljekarnu kako bi djetetu mogao dati hranu, pelene i bočice dobio je godinu dana uvjetno!

Na općinskom sudu u Slavonskom Brodu 8-mjesečnu kaznu preinačili su mu na uvjetnu na rok od 12 mjeseci. Tako mladi otac, kojeg je na takav čin bacio očaj i neimaština, neće u zatvor ako u idućih godinu dana ne počini isto djelo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'To se zove želja za radom' ŽIVOTOPIS KOJI JE POSLODAVCE DIGNUO NA NOGE Marku stigle prve ponude za posao: 'Ovo je super' Slika nije dostupna Nehumani uvjeti života Siromašni umirovljenici digli na noge Facebook: 'Ovako u Hrvatskoj nitko ne bi smio živjeti'

>> 'Čija je sramota da otac krade ta bebu?'

Nezaposleni Marko sa svojom mladom obitelji živi kod svojih roditelja. 'Situacija je takva kakva je. Grozna, nikakva, neimaština. Sila prilike. Ja živim na opskrbi vojnoj. Socijala od 1.000 kuna. Nas je četvero i njih dvoje. Mislim, nema tu priče', rekao je otac Nedeljko Nakić nakon što je policija upala u kuću. M. 'Nije bilo izlaza. Nemam ga ni ja, ali ja nekako trpim. On je mlad i ne zna trpiti', poručili su tada roditelji.

Nakon priče Nove TV Markova kćer Melani je putem donacija mnogih dobrilh ljudi dobila hrane za tri mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene