Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To se zove želja za radom'

ŽIVOTOPIS KOJI JE POSLODAVCE DIGNUO NA NOGE Marku stigle prve ponude za posao: 'Ovo je super'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru sve većeg broja mladih bez posla, bez vizije i mogućnosti za zapošljavanje, jedan je primjer truda iskočio iz mase i u samo jednom danu polučio neviđeni rezultat.

Marko je rukom napisao svoje radno iskustvo, posebne vještine i obrazovanje na list papira kojeg je naslovio 'Zamolba za posao - životopis'. Tekst je iskopirao u nekoliko primjeraka, a onda krenuo gradom i dostavio ga svim trgovinama za koje je smatrao da bi se u njihovom poslu odlično snašao.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti Ilustracija ovo morate znati Kako napisati dobar životopis? Stručnjakinja otkrila važne korake

Prosječna plaća u Hrvatskoj PALA za dva posto

'Izuzetno sam komunikativan i pristupačan. Uvijek ću kupcima rado pomoći pri njihovoj kupnji. Objasniti im ljubazno i sa smiješkom na licu što god bude trebalo. Brinući se da i kupac izađe s osmjehom jer je zadovoljan odabirom, a najbitnije - pobrinut ću se da se vrati u trgovinu', napisao je Marko u svjoem životopisu te dodao kako smatra da je on prava osoba za određenu trgovinu.

Moja želja i ambicija za radom je velika. Garantiram vam da ću uložiti sav svoj trud", napisao je Marko koji je završio Prehrambeno-tehnološku školu u Zagrebu, smjer nutricionist.

Spomenuo je i veliku želju i ambiciju za radom, a njegov je hrabri i pomalo neobičan potez ubrzo urodio plodom.

Vidjevši njegov životopis, ispisam rukom, Martina je na svojem Facebook profilu odlučila sa svojim prijateljima podijeliti fotografiju Markove molbe kako bi mu na taj način pomogla u njegovoj potrazi za poslom.

'Dečko hoda na +35 stupnjeva i ostavlja svoj životopis po trgovinama... To se zove želja za radom, a ne sjediti doma i čekati da ti posao pokuca na vrata', napisala je Martina uz fotografiju.

Svojim je činom izazvala pravu lavinu. Sada svi žele pomoći. Fotografija se dijeli i šalje na sve moguće adrese, a Marko već ima tridesetak ponuda za posao.

'Kako je sve krenulo, mogu samo reći ovo je super. Sve je super', kazao nam je ukratko Marko koji se u ovim trenucima priprema za jedan od razgovora za posao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene