Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz GEN-I-ja su pozdravili odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije koja je omogućila HEP-u smanjenje cijena struje.


Slovenska energetska tvrtka GEN-I danas je najavila dodatno sniženje cijena električne energije u sklopu ponude Jeftina struja, reagirajući na pad cijena koji je objavio HEP. Nove cijene stupaju na snagu 1. listopada.

Vezani članci Velika Gorica bez struje (Foto: Čitatelj) Velika Gorica zbog kvara na trafostanici u srijedu navečer bila više od dva sata bez struje Dubrovnik: Zbog nestanka struje ne radi većina objekata na Pilama (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 2 Turistički biser Jadrana skoro cijeli dan bez struje: Ugostitelji se žale da im je posao patio, pa ih gradonačelnik prozvao

U GEN-I-ju tvrde kako će njihova struja s dodatnim sniženjem ostati daleko jetinija od HEP-ove. Također naglašavaju kako HEP ponovno nije objavio snižavanje cijena električne energije za male poduzetnike.

>>Konkurencija odgovara: Ako HEP i pojeftini i dalje ćemo imati niže cijene!

"Pozdravljamo odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) jer je to dobra odluka za sve korisnike u Hrvatskoj te ona potvrđuje naše tvrdnje da je cijena električne energije u Hrvatskoj izuzetno visoka i da postoji mnogo prostora za njezino snižavanje," komentirao je u priopćenju predsjednik uprave Grupe GEN-I Robert Golob. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook