Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz GEN-I-ja su pozdravili odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije koja je omogućila HEP-u smanjenje cijena struje.


Slovenska energetska tvrtka GEN-I danas je najavila dodatno sniženje cijena električne energije u sklopu ponude Jeftina struja, reagirajući na pad cijena koji je objavio HEP. Nove cijene stupaju na snagu 1. listopada.

Vezani članci Slika nije dostupna KONAČNO JEFTINIJA STRUJA Slika nije dostupna HEP dobio konkurenciju iz Slovenije, pogledajte koliko možete uštedjeti!

U GEN-I-ju tvrde kako će njihova struja s dodatnim sniženjem ostati daleko jetinija od HEP-ove. Također naglašavaju kako HEP ponovno nije objavio snižavanje cijena električne energije za male poduzetnike.

>>Konkurencija odgovara: Ako HEP i pojeftini i dalje ćemo imati niže cijene!

"Pozdravljamo odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) jer je to dobra odluka za sve korisnike u Hrvatskoj te ona potvrđuje naše tvrdnje da je cijena električne energije u Hrvatskoj izuzetno visoka i da postoji mnogo prostora za njezino snižavanje," komentirao je u priopćenju predsjednik uprave Grupe GEN-I Robert Golob. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook