Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konkurencija HEP-u

GEN-I opet snizio cijene struje: 'I dalje smo najjeftiniji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz GEN-I-ja su pozdravili odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije koja je omogućila HEP-u smanjenje cijena struje.

Slovenska energetska tvrtka GEN-I danas je najavila dodatno sniženje cijena električne energije u sklopu ponude Jeftina struja, reagirajući na pad cijena koji je objavio HEP. Nove cijene stupaju na snagu 1. listopada.

Pročitajte i ovo Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Provode se izvidi USKOK provjerava kako je šef HEP-a Barbarić dobio struju na Hvaru Struja, ilustracija - 2 nakon olujnog nevremena Bez struje još uvijek oko 300 kućanstava u Slavoniji: Najviše je pogođenih u Kutini, Pakracu i Slavonskom Brodu

U GEN-I-ju tvrde kako će njihova struja s dodatnim sniženjem ostati daleko jetinija od HEP-ove. Također naglašavaju kako HEP ponovno nije objavio snižavanje cijena električne energije za male poduzetnike.

>>Konkurencija odgovara: Ako HEP i pojeftini i dalje ćemo imati niže cijene!

"Pozdravljamo odluku Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) jer je to dobra odluka za sve korisnike u Hrvatskoj te ona potvrđuje naše tvrdnje da je cijena električne energije u Hrvatskoj izuzetno visoka i da postoji mnogo prostora za njezino snižavanje," komentirao je u priopćenju predsjednik uprave Grupe GEN-I Robert Golob. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene