Furio Radin (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Furio Radin (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Furio Radin poručio je kako i dalje ostaju uz premijera Andreja Plenkovića.


Potpredsjednik Sabora iz redova talijanske manjine Furio Radin izjavio je u ponedjeljak kako je dobro što je premijer Andrej Plenković tražio

ostavku potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić zbog afere "Hotmail" Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Centar političke moći našao se pod kišom metaka, a na koronakalendaru obaraju se rekordi Bojan Glavašević Glavašević objavio poruke pune govora mržnje koje je primio i poručio: "Taj problem postoji i puno prije nego što ga je Plenković imao nesreću okusiti"

, a Plenkoviću je poručio kako na njegovu podršku može i dalje računati.

"Dobro što je premijer tražio ostavku Martine Dalić. Mi ćemo, kao koalicijski partneri, napraviti sve da se stvori atmosfera u kojoj će se, nadajmo se u zakonskom roku, uspješno dovršiti proces nagodbe u Agrokoru. Jasno je da naša podrška premijeru Plenkoviću i dalje ostaje", rekao je Radin Hini.

Glavni je zadatak sada, kaže, uložiti napore da se sve okonča u korist ljudi zaposlenih u Agrokoru ali i cjelokupnog hrvatskog gospodarstva. (Hina)