Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Frane Lučić napustio 'Biokovku': 'Sada prvo srediti fakultet'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedini preživjeli vatrogasac u kornatskoj tragediji, u kojoj je poginulo 12 njegovih kolega, Frane Lučić jutros je nakon četveromjesečne rehabilitacije napustio Specijalnu bolnicu Biokovka u Makarskoj.

Na odlasku Lučić je zahvalio zdravstvenom osoblju i svim djelatnicima bolnice kazavši da se osjeća dobro, te da se raduje polaganju preostalih ispita na elektrotehničkom fakultetu u Splitu.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Slika nije dostupna Novac općini Tisno za odštetu Vlada odobrila više od milijun kuna za obitelj Frane Lučića

Zadovoljan sam završetkom prvog dijela liječenja i osjećam se dobro, a obveza mi je nastaviti liječenje, dodao je Lučić.

Frane je izuzetan glede suradnje, pozitivno orijentiran i u potpunosti je poštovao naše naputke tako da je s njim bilo lako surađivati, rekla je voditeljica rehabilitacije dr. Marina Šabić prilikom ispraćaja Frane Lučića. Lučićeva terapija provodila se vrlo intenzivno, dva puta dnevno po sat vremena, a na njoj su radila četiri fizioterapeuta.

Po riječima dr. Šabić, postignut je očit napredak u Lučićevu lokomotornom sustavu, povećana mu je izdržljivost, smanjena su stegnuća kao posljedica teških opeklina i opsega pokreta u zglobovima, tako da je Frane spreman za daljnji dio rehabilitacije.

Frane Lučić dio slobodnog vremena vikendom, kada nije bilo terapije, provodio je u prostorijama makarskog vatrogasnog kluba družeći se sa svojim novim prijateljima, rekao je Dražen Glavina, županijski vatrogasni zapovjednik pri jutrošnjem ispraćaju Lučića koji je zajedno s roditeljima otputovao iz Makarske u rodno Tisno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene