Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBRI DUH JADROLINIJE

Film o legendi splitske luke: "Htio sam sačuvati uspomenu na njega za sva vremena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo tko ne pamti legendu splitske Jadrolinije, kapetana Antu Mrvicu. Nakon njegove iznenadne smrti prošle godine, snimljen je film o njegovu životu, koji je sada postao dostupan svima.

Zvali su ga "Dobrim duhom Jadrolinije", kao i legendom splitske luke. Uvijek, pa i za vrijeme najvećih ljetnih gužvi dostupan novinarima za sve potrebne informacije i izjave, zbog čega je bio proglašen komunikatorom godine. Koordinator Jadrolinijina plovnog područja Ante Mrvica svojom je toplom i srdačnom pojavom fascinirao autora Ivana Marjanovića, koji je o njemu snimio film.

Kako je Marjanović kazao za ŠibenikIN, film o Mrvici nastao je iz čiste ljubavi i poštovanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRI DUH LUKE Dirljivi oproštaj od kapetana Ante Mrvice u splitskoj luci uz sirene brodova Jadrolinije

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nagrada HUOJ-a Dugogodišnji dobri duh splitske luke: Komunikator godine je Ante Mrvica

"Antu sam osobno poznavao, želja mi je bila da se dokumentira i sačuva za sva vremena uspomena na djelo i lik čovjeka posebnog kova, čovjeka koji je širio optimizam i vedri duh oko sebe", rekao je autor filma koji je premijerno bio prikazan u veljači ove godine u Šibeniku. Sada je film o Mrvici postao dostupan svima. Objavljen je na YouTubeu, traje 41 minutu te donosi priče iz njegova djetinjstva, kao i svjedočanstva najbližih mu ljudi.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene