Obavijesti Video Pretražite Navigacija
angažirala ga facebook grupa

Zavadlava će braniti poznati odvjetnik Branko Šerić: "On mora hitno u zatvorsku bolnicu, policija zna sve okolnosti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branko Šerić branit će Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu.

Filipa Zavadlava, 25-godišnjeg pomorca koji je osumnjičen za trostruko ubojstvo u Splitu, branit će poznati odvjetnik Branko Šerić.

Pročitajte i ovo Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava slijede vještačenja Šerić posjetio Zavadlava: "Kao da nije svjestan što se dogodilo. Pokušavao sam mu objasniti da ne očekuje da će izaći iz zatvora" Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava Danas mu ide u posjet Šerić otkrio zašto brani trostrukog ubojicu iz Splita: "Mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu..."

Zavadlavu je određen istražni zatvor, bit će prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

"On bi trebao što prije prijeći u zatvorsku bolnicu. Policija zna sve okolnosti. Ne znam kad će ga prebaciti, njima dok se pripreme treba pet sati", kazao je Šerić za DNEVNIK.hr.

"Postoje okolnosti koje opravdavaju da prijevoz bude što prije organiziran", dodao je, no na pitanje boji li se odmazde, Šerić je kazao da u ovom trenutku ne bi o tome govorio.

"On nije dobro, nije kontaktibilan i vidjet ćemo kako će se situacija razvijati. Sutra sam u Splitu, a sutra ću i posjetiti Zavadlava", najavio je.

Šerić nam je potvrdio da su ga angažirali članovi Facebook grupe "Pravda za Filipa".

Podsjetimo, Zavadlav je danas trebao biti ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, no proglašen je raspravno nesposobnim.

Policija je protiv Zavadlava podnijela kaznenu prijavu zbog trostrukog ubojstva i općeopasne radnje te je u nedjelju predvečer odveden pritvorskom nadzorniku.

U nedjelju za vrijeme pretrage policija je u stanu jedne od žrtava pronašla 135 grama kokaina, a oko 18 sati pronađena je i automatska puška kojom su ubijena trojica mladića. Na konferenciji za medije kazali su da je Zavadlav iz puške ispalio 36 metaka i oštetio dva vozila, a u jednom od tih automobila bile su i tri osobe koje nisu bile meta napada.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene