Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas mu ide u posjet

Šerić otkrio zašto brani trostrukog ubojicu iz Splita: "Mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu..."

Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava
Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava Foto: DNEVNIK.hr
Odvjetnik Filipa Zavadlava na Facebooku je otkrio što ga pokreće i zašto je pristao braniti trostrukog ubojicu.

Poznati odvjetnik i rođeni Splićanin Branko Šerić na društvenoj mreži napisao je da ga pokreće ''dišpet''. "Dragi prijatelji, mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu : Dišpet i ........, a ja u početku ostatka svog života, unatoč i kontra onima drugima, radim za DIŠPET", objavio je Šerić na Facebooku.

Pročitajte i ovo Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava slijede vještačenja Šerić posjetio Zavadlava: "Kao da nije svjestan što se dogodilo. Pokušavao sam mu objasniti da ne očekuje da će izaći iz zatvora" Slika nije dostupna Doznajemo Napadnut odvjetnik trostrukog ubojice iz Splita: "Krupniji muškarac dobacio mi - onemogućit ćemo mi tebe!"

Time je poslao poruku da se ne boji čak ni nakon verbalnog napada koji je doživio protekli vikend, a u kojem je grubo izvrijeđan i u kojem mu je nepoznati muškarac prijetio.

Šerić je pažnju javnosti privukao u trenutku kad je pristao braniti Filipa Zavadlava, osumnjičenika za trostruko ubojstvo koje je šokiralo hrvatsku javnosti i podijelilo društvo.

On bi svojeg klijenta prvi put trebao posjetiti u ponedjeljak. "Nadam se da ću se uspjeti s njim sporazumjeti", kazao je Šerić za DNEVNIK.hr u ponedjeljak.

Podsjetimo, psihijatrijsko vještačenje Filipa Zavadlava obavit će stručnjaci iz Klinike za psihologiju Vrapče, a mnogo toga ovisit će upravo o tom vještačenju. Procjenjuje da bi do vještačenja moglo doći najranije u srijedu.

Filip Zavadlav u krvavom pohodu u Splitu ubio je Juricu Torlaka (38), Marina Ožića Paića (25) i Marina Bobana (25). Marin Boban izrešetan je rafalom u prsa, a dva metka u leđa pogodila su Ožića Paića. Jurica Torlak ranjen je i uspio je pobjeći u Senjsku ulicu, a tamo ga je pronašla hitna pomoć. Ubojica je, doznaje se, na Šperun došao s kalašnjikovom u torbi.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene