Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjetili smo Fehira u Poreču

Fehir: Udaljili su me 600 km od kuće, tamo me proganja politika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetili smo stan Krunoslava Fehira u Poreču i snimili njegovu stranu priče o tome kako je do stana došao.

Stan od 58 četvornih metara u centru Poreča od MUP-a je na korištenje dobio Krunoslav Fehir. 'Udaljili su me 600 kilometara od obiteljske kuće da bi koliko toliko počeo normalno živjeti. Tamo me politika proganja i jedna politička stranka, a ovdje kolege unutar sustava. Ja očekujem doista da institucije reagiraju', rekao je Fehir.

Pročitajte i ovo Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

Stan u kojem boravi još nije kupio. Iako priznaje, nakon useljenja zatražio je pravo otkupa. Pritom je savjet potražio kod resornog ministra. 'Točno je to da sam bio u kontaktu s gospodinom Tomislavom Karamarkom tadašnjim ministrom MUP-a koji me osobno i primio isključivo i vezano zbog rješavanja stambenog pitanja. On je rekao da po njemu imam na to pravo. Naravno, čovjek isto tako nije stručan u tome, ima mjerodavna služba', rekao je Fehir.

>> Teške optužbe: 'Fehir za lažno svjedočenje protiv Glavaša dobio stan od države!'

>> Karamarko odgovorio na optužbe HDSSB-a!

Dokumentaciju je kaže poslao na Odjel za investicije i nekretnine, no do danas nije dobio odgovor. 'S Čobankovićem ja nikad nisam komunicirao. Ja sam tada bio poslao prema Vladi RH mail i to je bilo na vlastitu inicijativu', kaže Fehir. Odgovora ni od tamo još nema. A sve što je novo saznao, saznao je kaže preko medija.

'Strašno je da jedan sindikat dila dokumente s jednom političkom strankom ratnog zločinca koji je osuđen za ratne zločine, koji je u Mostaru i koji se javno pohvalio da je dobio dokumente od MUP-a. To su osobni dokumenti, a on ih je dobio u zatvoru', rekao je Fehir. Trenutno razmišlja o povratku u Osijek. Tamo kaže ima obiteljsku kuću i ovaj mu stan ne treba.

Podsjetimo, u nedjelju je HDSSB optužio bivšu Vladu da je Fehirovo svjedočenje protiv Branimira Glavaša platila državnim stanom. Priča je do njih stigla iz sindikata policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene