Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog neposluha politici

Faberu se sprema smjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelju policije Vladimiru Faberu sprema se smjena! Potvrdu informacije koja se pojavila tijekom jučerašnjeg dana dobili smo iz samog vrha policije.

Ravnatelj bi, navodno, trebao biti razriješen dužnosti već ovoga tjedna na sjednjici Vlade. No iz Vlade potvrde nema, a sam Faber kaže kako još uvijek ne želi ništa komentirati. Iako je ravnatelj policije postigao rezultate od kada je imenovan, funkcije bi ga, navodno, mogao doći neposluh politici. Prema neslužbenim informacijama, zamjera mu se i što nije spriječio dolazak seljaka traktorima u Zagreb. Prije tjedan dana nekoliko stotina traktora je blokiralo cestu ispred Ministarstva poljoprivrede te su tamo i proveli noć, iako je bilo planirano da ih policija preusmjeri na parkiralište ispred Velesajma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera povrata oduzete zemlje Gredeljeve ideje: Ispitati Šimonovića i Matulović - Dropulić Slika nije dostupna Stranka mu draža od prijatelja VIDEO: Šeksov izbor

>> 'Faber ima moju potporu, ali ne treba politizirati'

Posjetit ćemo da je premijer Ivo Sanader odmah nakon imenovanja Fabera upozorio da ravnatelj policije ne treba politizirati. 'Istupati u ime MUP-a može ministar, državni tajnik i u određenim slučajevima ravnatelj. Ono što ravnatelj policije ne može, to je politizirati', rekao je u studenom na aktualnom prijepodnevu premijer Ivo Sanader. 'Rekao sam da mu je mjesto za radnim stolom i na ulici, a ne da izvodi stilske figure o onome što je bilo prije njega', poručio je tada premijer.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene