Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠENO POLUFINALNO OCJENJIVANJE

U Dubrovniku biraju najbolje telenovele za nagradu Emmy: "I u budućnosti namjeravamo raditi velike stvari"

Reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić u Dubrovniku je, povodom polufinalnog ocjenjivanja odabira nominiranih za dodjelu 50. Međunarodne nagrade Emmy razgovarala s predsjednikom Uprave Nove TV Draženom Mavrićem, ali i s bosanskohercegovačkim oskarovcem Danisom Tanovićem.

U Dubrovniku je održano polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®. Domaćini ovog značajnog procesa koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, United Media i Nova TV, okupili su na jednom mjestu vrhunske svjetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprinijeli u odabiru najboljih u kategoriji Telenovela.

Pročitajte i ovo Mislav Bago Skoro dvije godine od smrti "Prvi izbori bez Bage": Tviteraši se prisjetili legendarnog novinara United Media Vodeći stručnjaci United Media domaćin Međunarodnog Emmy® polufinalnog žiriranja u suradnji s Novom i Atenom

Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić poručio je da su izuzetno počašćeni i sretni što je Nova TV mogla napraviti ovakav događaj i ugostiti sve uzvanika. "Želim se zahvaliti našim stručnjacima i kreativnim licima koji su žirirali ovaj izbor“, kazao je dodavši da su odradili sjajan posao.

Ovakav događaj potvrda je United Medije i Nove TV u produkcijskom smislu, napominje predsjednik Uprave Nove TV. 

"Vlastita produkcija strateška je odrednica naše kompanije. 2008. pokrenuli smo produkciju na Novoj TV. Bilo je tu puno projekata. Distribucija u više od 40 zemalja svijeta", rekao je izrazivši veliko zadovoljstvo što je taj rad prepoznat izvan granica Hrvatske. "Hvala United Mediji koja je prepoznala da smo u stanje raditi velike stvari, a to namjeravamo raditi i u budućnosti", poručio je.

Paula Klaić Saulačić razgovarala je i s oskarovcem Danisom Tanovićem, a zanimalo ju je jesmo li dobri na ovim prostorima kada je u pitanju produkcija.

Dobitnik Oscara: "U Hrvatskoj možete bolje"

"Čini se da jesmo. Imali ste prošle godine jako dobar film Murina. Nažalost, niste ga kandidirali za Oscara. Mislim da bi taj film učinio nešto da je bio kandidiran“, ocijenio je kazavši da se u Srbiji jako puno snima, a da bi u Hrvatskoj moglo i bolje, kao i u BiH gdje se, kako kaže, kaska. Ali, objašnjava, u ovom se trenutku u Sarajevu snima šest-sedam serija. "To je za nas nevjerojatno“.

Rekao je i da mu je bilo lijepo sudjelovati na ovakvom događaju. "Volim žiri jer sretnem kolege. Sreo sam nekoliko redatelja čije sam filmove gledao, a koje nisam osobno poznavao. Često kad smo na festivalima nemamo vremena jer moramo razgovarati s novinarima pa se ne stignemo sresti“, kazao je Tanović koji je trenutno jako aktivan u profesionalnom smislu.

Pročitajte i ovo Ecija Ojdanić Opa! Ecija Ojdanić u kratkoj haljini izbacila noge u prvi plan, ni dobro poznata lica nisu odoljela da se fotkaju s njom

Pročitajte i ovo Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Skupa pozirali Zrinka Cvitešić u društvu našeg zgodnog glumca nije skidala osmijeh s lica, a njezinog Nike nije bilo vidiku

"Upravo sam završio seriju Kotlina koja bi trebala izaći za desetak dana. Prije par dana smo počeli pripreme za seriju Frust koju ćemo snimati u Sarajevu“, pohvalio se oskarovac.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene