Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zagrebačkom Županijskom sudu danas je svjedočio Goran Simović, poslovni suradik od Slobodana Đurovića.


U nastavku suđenje za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića danas je svjedočio poslovni suradnik Slobodana Đurovića, Goran Simović. Pred sucem i porotom ispričao je kako se putem projekata u građevini upoznao sa Slobodanom Đurovićem. Rekao je kako je Đurović ugledni poslovni čovjek koji je druži s probranim ljudima. Simović je istakao kako nije znao da je Đurović prijatelj odnosno kum s Jocom Amsterdamom jer ga ovaj nikada nije spominjao.

Vezani članci Slika nije dostupna Đurović veza između naručitelja i izvršitelja? Slika nije dostupna Slobodan Đurović planirao Pukanićevo ubojstvo?

'Na dan Đurovićeva uhićenja imali smo sastanak u 13 sati. Slobodan Đurović prekinuo je sastanak jer je hitno morao ići nešto obaviti do hrvatske granice pa je sastanak odgođen do 17 sati. No, kako je Đurović tada uhićen, nastavak sastanka se nikada nije održao', rekao je Simović.  Prije njega danas je svjedočio i Egon Majer, radio i TV tehničar s čijeg je motocikla ukradena registracijska tablica i postavljena na skuter u kojem je bila eksplozivna naprava koja je usmrtila Pukanića i Franjića.

>> Svjedok: Dan nakon ubojstva Matanić normalno radio

U nastavku suđenja za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića na zagrebačkom Županijskom sudu sutra će svjedočiti Crnogorac Ratko Knežević koji je za Pukanićevu smrt u više navrata optužio tzv. duhansku mafiju i svog kuma crnogorskog premijera Milu Đukanovića.