U Petrinji danas dva prosvjeda. Prosvjed na glavnoj cesti organizirala je inicijativa Petrinjsko proljeće.

Galerija


Prosvjedovali su protiv spore državne obnove, loših cesta, nedostupnosti informacija, te netransparentnosti gradske vlasti. Svoj prosvjed ispred Crkve svetog Lovre organizirala je inicijativa branitelja, s gotovo identičnim porukama.

''Najveći problem je nesigurnost naših građana, naše djece. Ovu smo akciju nazvali 'Nismo zadovoljni' jer stvarno nismo zadovoljni'', istaknula je Drinka Mažić iz inicijative Petrinjsko proljeće.

Silvija Popović iz iste inicijative tvrdi da se komunikacijom može bolje.
''Brzinom obnove i komunikacijom svih nadležnih vlasti prema građanima, može bolje'', kazala je.

Laura Marijan i Goran Kuštreba - 2 Mladenci ogorčeni mjerama: ''Ako mi je suđeno da umrem od korone, neka to bar bude s osmijehom na licu jer znam da sam imala svoje svatove''

Darko Horvat o obnovi Zagreba - 2 Gdje je zapelo s obnovom Zagreba, ministar Horvat otkrio kada će konačno početi: "Proces se događa korak po korak..."

Da ne funkcioniraju ceste i promet, napominje Anita Lokner, također dio te inicijative. ''24 tone opeke, PVC stolarije kupaonskog namještaja, to nitko nije dobio. Mi želimo da se pokaže tko je što dobio'', istaknuo je Ivo Vranić iz Inicijative branitelja grada Petrinje.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr