Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugo čitanje zakona

Pred zastupnicima Zakon o pomorskom dobru: "Kamo sreće da smo ovakav prijedlog već imali na prvom čitanju"

Aktualno Galerija Pomorsko dobro, ilustracija - 1 Pomorsko dobro, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pomorsko dobro, ilustracija - 2 Pomorsko dobro, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Konferencija Možemo Konferencija Možemo Foto: DNEVNIK.hr Marko Giljača, Možemo Marko Giljača, Možemo Foto: DNEVNIK.hr +0 Nebojša Zelić, Možemo Galerija 1/5 >>
U utorak će u sabornici biti drugo čitanje Zakona o pomorskom dobru.

U utorak će u Saboru biti drugo čitanje Zakona o pomorskom dobru, a iz političke platforme Možemo poručuju da je već bilo krajnje vrijeme jer uskoro istječe rok od šest mjeseci od prvog čitanja. Tvrde da Zakon može biti još bolji, ali da su zadovoljni promjenama u odnosu na prvotni prijedlog.

"Nema ograničavanja plaže, nema više ograničavanja pristupa pomorskom dobru, nema naplate ulaznica, nema plaže ispred kampa, hotela i turističkog naselja, nema više nekontroliranog nasipavanja i dohrane, značajno je ograničena mogućnost gradnje i propisana kad, kako i što", rekao je Marko Giljača iz Srđ je grad-Možemo.

Pročitajte i ovo Pala fasada u Zagrebu, ilustracija - 1 Žbuka se razletjela Opet pala fasada u Zagrebu, građani zabrinuti: "Ne hodam uz zid. Ako padne, neće baš po meni"

Pročitajte i ovo Morski pas Bliski susret sa životinjom VIDEO Morski pas na smrt preplašio surfere: Pratio ih i kružio oko njihovih dasaka

"Kamo sreće da smo ovakav prijedlog već imali na prvom čitanju pa da ovakav prijedlog možemo popravljati, a ne onakav diletantski i površno napisan kakav smo dobili na prvom čitanju", ustvrdio je Nebojša Zelić iz riječkog ogranka Možemo.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene