Mladić koji je u nedjelju popodne prijetio da će se baciti sa zgrade u Vodicama, odustao je od te namjere na nagovor policijskih pregovarača, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

Galerija


Dvadesetogodišnji mladić se ljestvama oko 14 sati popeo na zgradu u središtu Vodica, s koje je satima prijetio da će se baciti.

Vezani članci Policija, ilustracija Što se događalo na zadarskom sudu tri dana prije krvavog pohoda šibenskog ubojice? "Smatrao je da je ponuda preniska" Ante Bagarić Stručnjak o tome što je moglo biti okidač za četverostruko ubojstvo: "Izgleda kao agresija koja se ničim ne može zaustaviti"

Promet je dijelom vodičke rive bio zatvoren, a policija je izašla na teren. Mladić se spustio oko 17 sati pošto su policijski pregovarači uspjeli doprijeti do njega i uvjeriti ga da se preda.

Mladić prijetio da će se baciti sa zgrade - 2
Mladić prijetio da će se baciti sa zgrade - 3 Foto: Dusko Jaramaz

Mladić prijetio da će se baciti sa zgrade - 2
Mladić prijetio da će se baciti sa zgrade - 4 Foto: Dusko Jaramaz

Priveden je, a policiji će s mladićem obaviti razgovor kako bi utvrdili koji su motivi i okolnosti događaja.

Prema pisanju lokalnih medija, riječ je o 20-godišnjaku iz okolice Županje, koji je bio na proslavi 110. obljetnice Hajduka te se na povratku zadržao u Vodicama.

''Sišao je, sve je okej. Riješena je situacija i nije više kritično. Obavit će se razgovor'', za DNEVNIK.hr je potvrdio Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.