Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tučnjava na platku

DORH podigao optužnicu protiv jednog MMA borca s Platka: Udario je čovjeka na podu nogom u glavu

Snimka napada na Platku - 4
Snimka napada na Platku - 4 Foto: DNEVNIK.hr
DORH je podignuo optužnicu protiv mladog MMA borca zbog tučnjave na Platku.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci u petak je nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv 21-godišnjeg muškarca zbog počinjenog kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Optužnicom se okrivljenom 21-godišnjaku stavlja na teret da je 29. siječnja 2023. godine oko 20:15 sati na Platku u podnožju žičare dok je trajao fizički sukob više osoba, prišao oštećeniku dok je sjedio na podu pristajući da ga teško tjelesno ozlijedi te ga obuvenom nogom udario u desnu stranu glave, zbog čega je zadobio tjelesnu ozljedu, a ozljede nisu teže naravi, pojašnjeno je u prioćenju.

Pročitajte i ovo Platak Nasilje na Platku Pravnici odlučni protiv policije: "Noge i ruke MMA boraca predstavljaju čak i više od hladnog oružja!"

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci nad 21-godišnjakom je otvorilo istragu 7. veljače istraživanje pod sumjom da je tijekom tučnjave na Platku počinio kažnjivo djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju, nakon naknadno zaprimljenog policijskog izvješća Policijske uprava primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Tučnjava na Platku Teška ozljeda u pokušaju Državno odvjetništvo pokreće istraživanje protiv jednog nasilnika s Platka: Sad se spominje i kazneno djelo

Pročitajte i ovo Prosvjed zbog Platka - 1 Zbog tučnjave na Platku Ni bura ni hladnoća nisu omele prosvjednike u Rijeci: "Ne prihvaćamo društvo nasilja"

Tučnjava na Platku dogodila se nakon što su trojica mladića u BMW-u, driftajući po skijaškoj stazi, upali u dublji snijeg i zaglavili se. Zatražili su od jednog pripadnika HGSS-a da im izvuče automobil, a kada im je objasnio da to ne može učiniti, napali su ga i udarali.

Dobio je više udaraca, među ostalim i nogom u glavu te je onesviješten. U pokušaju razdvajanja i smirivanja situacije mladići iz BMW-a, inače MMA borci, udarili su još nekoliko osoba, pa je troje ozlijeđenih završilo u riječkom KBC-u, gdje je utvrđeno da je riječ o lakšim ozljedama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene