Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došli po novac

Dvoje Hrvata osvojilo po pola milijuna eura: "Ostao sam, blago rečeno, u šoku"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dobitnica iz Zlatara i dobitnik iz Vukovara osvojili su Loto 7 te u srijedu došli podignuti osvojeni iznos: više od 500.000 eura!

Dvoje igrača Lota 7 pogodili su sedmicu 6. prosinca te su u srijedu došli po svoj novac. Svatko od njih podigao je iznos od 575.118,16 eura.  

Oboje dobitnika svoje su sretne listiće uplatili na Tisku. Jedan listić sa četiri kombinacije Lota 7 odigrala je dobitnica iz Zlatara, a jedna od šest odigranih kombinacija bila je sretna za dobitnika iz Vukovara.

Dobitnici su otkrili kako brojeve biraju kombinirajući važne datume poput rođendana i godišnjica.

Pročitajte i ovo Novi stari tramvaj na zagrebačkim ulicama Uskoro njih još 10 FOTO/VIDEO Novost na ulicama Zagreba - krenuo prvi njemački tramvaj: "Komotan je, siguran, udoban, klizi po tračnicama, vidjet ćete"

"Igram skraćene sisteme i ponekad koristim opciju QuickPick“ podijelio je dobitnik iz Vukovara. 

"Sa svojom obitelji sam, kao i obično, provjeravao rezultate na teletekstu, a kad sam shvatio da u jednoj kombinaciji imam pogođenu sedmicu ostao sam, blago rečeno, u šoku“ rekao je dobitnik.

Njegovi bližnji pomogli su mu ponovno provjeriti listić kako bi se uvjerili da je upravo on sretni dobitnik, nakon čega je uslijedilo zajedničko veselje.

Pročitajte i ovo Marin Piletić Burne reakcije zbog mirovinskih fondova Ministar Piletić odgovorio Grbinu: "On je poput Grincha, plaši umirovljenike da će njihova štednja nestati"

Višestruke provjere listića radila je i dobitnica iz Zlatara koja je putem interneta provjeravala izvučene brojeve pa se ugodno iznenadila.

"Naravno da sam se iznenadila, odmah sam obavijestila svoje bližnje koji su također ostali u pozitivnom šoku. A ja sam se samo smijala i taj dan nisam uspjela zaspati od uzbuđenja“ priznala je dobitnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene