Obavijesti Video Pretražite Navigacija

DM iskorištava radnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je na Novoj TV objavljen razgovor s bivšom poslovotkinjom DM-ove prodavaonice u Rijeci, koja se požalila na neisplatu prekovremenih sati i loše uvjete rada u tom poduzeću, počeli su se javljati još neki bivši djelatnici iste firme koji su naišli na slične probleme.

Vlatka Horvat Tuđman nekoliko je godina radila kao poslovotkinja u DM-oj prodavaonici u Umagu.

Pročitajte i ovo PR Oglas Broj kupnji u dm-u u prošloj poslovnoj godini premašio 30 milijuna Ilustracija Iz predostrožnosti Povlači se grickalica, može sadržavati aflatoksine

Otkaz je kaže dobila kada je na posao zakasnila petnaest minuta.

I dok Vlatka pokušava zaboraviti neugodno životno iskustvo, također bivša poslovotkinja, ali riječke prodavaonice, Mirjana Davidović, sudskim se putem pokušava vratiti na posao.

Ona se također žalila na neisplatu prekovremenih sati, loše uvjete rada, lažne optužbe za manjak radnih sati. U posljednje vrijeme, kaže netko opstruira njene javne istupe.

- Nažalost, napravila sam par intervjua sa nekim medijskim kućama ali nažalost to nigdje nije bilo objavljeno. Da li to ima neke veze sa glasnogovornicima ne bi željela ništa tvrditi ali mislim da postoji mogućnost.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene