Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je na Novoj TV objavljen razgovor s bivšom poslovotkinjom DM-ove prodavaonice u Rijeci, koja se požalila na neisplatu prekovremenih sati i loše uvjete rada u tom poduzeću, počeli su se javljati još neki bivši djelatnici iste firme koji su naišli na slične probleme.


Vlatka Horvat Tuđman nekoliko je godina radila kao poslovotkinja u DM-oj prodavaonici u Umagu.

Vezani članci PR dm će ukupno uložiti u odabrane projekte koji doprinose zaštiti okoliša i prirode najmanje pola milijuna kuna PR Giving Friday: dm će donirati 5 % ukupnog dnevnog prometa

Otkaz je kaže dobila kada je na posao zakasnila petnaest minuta.

I dok Vlatka pokušava zaboraviti neugodno životno iskustvo, također bivša poslovotkinja, ali riječke prodavaonice, Mirjana Davidović, sudskim se putem pokušava vratiti na posao.

Ona se također žalila na neisplatu prekovremenih sati, loše uvjete rada, lažne optužbe za manjak radnih sati. U posljednje vrijeme, kaže netko opstruira njene javne istupe.

- Nažalost, napravila sam par intervjua sa nekim medijskim kućama ali nažalost to nigdje nije bilo objavljeno. Da li to ima neke veze sa glasnogovornicima ne bi željela ništa tvrditi ali mislim da postoji mogućnost.

Više u video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju