Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operirana na Rebru

Djevojčica koja je sletjela s quada još se bori za život: "Stigla je s kritičnim ozljedama"

Aktualno Galerija Djeca još u bolnici - 1 Djeca još u bolnici - 1 Foto: DNEVNIK.hr Djeca još u bolnici - 2 Djeca još u bolnici - 2 Foto: DNEVNIK.hr Djeca još u bolnici - 3 Djeca još u bolnici - 3 Foto: DNEVNIK.hr Djeca još u bolnici - 4 Djeca još u bolnici - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Damir Koprek, dežurni kirurg u Općoj bolnici Galerija 1/5 >>
Djevojčica koja je kod Bjelovara quadom sletjela s ceste još se uvijek bori za život.

Petero djece koja su u petak stradala u prometu na bjelovarskom području još su u bolnicama. Djevojčica koja je pala s električnog romobila operirana je na zagrebačkom Rebru. Ima traumu glave, stabilno je, ali na uređaju za disanje.

Pročitajte i ovo Davor Nađi komentirao posljedice zabrane rada nedjeljom Posljedice zabrane rada Davor Nađi objavio fotografiju iz trgovine: "Neradna nedjelja u punom sjaju"

Troje teško stradale djece, koja su s ceste sletjela quadom, na intenzivnoj su njezi u bjelovarskoj Općoj bolnici. Dvoje je izvan životne opasnosti, ali djevojčica je i dalje kritično.

"Od troje djece danas su dvoje izašli van životne opasnosti, a treće žensko dijete je zaprimljeno s kritičnim, po život opasnim ozljedama i dalje je kritično i bori se za život. U stalnom smo kontaktu sa Zagrebom i prate i oni situaciju ovog ugroženog djeteta", rekao je Damir Koprek, dežurni kirurg u Općoj bolnici "Dr. Anđelko Višić", reporterki Dnevnika Nove TV Matei Ćorić Brunović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene