Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza Gorana Husinca

Prometni stručnjak o teškoj nesreći u kojoj su ozlijeđena djeca na quadu: "To je za njih opasno vozilo. Za čas se dogodi tragedija"

Prometni stručnjak Goran Husinec komantirao je nesreću koja se dogodila u Bjelovaru.

Prometni stručnjak Goran Husinec je za Dnevnik Nove TV komentirao je prometnu nesreću koja se dogodila u Bjelovaru u kojoj je troje djece teško ozlijeđeno tijekom vožnje quadom.

"To je za njih opasno vozilo kojim je teško upravljati. Ima teški upravljač, lako se prevrne, a tada se često vozi tragedija", rekao je.

Pročitajte i ovo Elektroenergetska mreža - 4 Pokrenuta istraga Stanje se normaliziralo, ali može li ponovo doći do nestanka struje? "Stopostotne sigurnosti nema, sjetite se prošlog ljeta..."

Dodao je da za male quadove nije potrebna kaciga, ali da bi ju preporučio.

"Mali se quadovi smatraju poljoprivrednim vozilima, ali bih kacigu uvijek preporučio za zabavu i rekreaciju", pojasnio je.

Pročitajte i ovo Minsko polje - 1 Priprema se prijevoz ozlijeđenih Češko veleposlanstvo se uključilo u tragičan slučaj kod Obrovca: "Otac djeteta koje je aktiviralo granatu može sam putovati, nije u zatvoru"

Napomenuo je da djeca nisu kriva za nesreću.

"Djeca su znatiželjna i sve hoće istraživati i probati. Ako baš moraju, neka to učine po nekoj ravnoj cesti i uz kontrolu roditelja. Dijete ne zna što je opasnost, za čas se prevrne i vidimo da mogu nastati strašne posljedice i velike tragedije", zaključio je Husinec.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene