Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
Uložio trud i dobio kvalitetu

Čuvar tradicije: Radi preko 12 sati, ali proizvodi 6000 boca godinu i osvaja nagrade

Dinko Romić - 2
Dinko Romić - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dinko Romić - 1 Dinko Romić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Dinko Romić - 2 Dinko Romić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dinko Romić - 3 Dinko Romić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Rakija, ilustracija Galerija 1/4 >>
Počela je sezona pečenja rakije. Međutim, "veselih strojeva" po našim je mjestima sve manje zbog trošarina i paušala. No, ima i onih koji čuvaju tradiciju i razvijaju dobar posao s rakijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene