Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Dekanić na ostavku i ne pomišlja: ''Nastavljam raditi najbolje što znam, istim tempom, pa i jače i čvršće nego dosad''

Nekoliko dana nakon puštanja iz istražnog zatvora vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić vratio se na posao u Županiji. Je li o svemu razgovarao s šefom stranke Andrejem Plenkovićem, otkrio je za Dnevnik Nove TV.

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić i dalje negira ozbiljne optužbe za zataškavanje prometne nesreće u pijanom stanju u kojoj je sudjelovao i lažiranje službenog policijskog zapisnika, a na ostavku i ne pomišlja.

"Nastavljam raditi u Županiji i nastavljam raditi za Županiju najbolje što mogu i najbolje što znam, istim tempom, pa i jače i čvršće nego dosad i nastojat ću izvršiti sva predizborna obećanja koja sam dao u kampanji. Mnoge se priče vrte, bilo je jako puno nekorektnosti, jako puno lažnih objava, insinuiranja i nastojanja da ostanem što duže u pritvoru. Na svu sreću, to nije bilo tako'', kazao je Dekanić za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Damir Dekanić Lažiranje podataka VIDEO Župan Dekanić na slobodi: Odvjetnik objasnio zašto je pušten iz pritvora

Pročitajte i ovo Nikola Milina tko istražuje policiju Prvi čovjek policije o nesreći HDZ-ovog župana: "Nije bilo policijskog zataškavanja"

''O ostavci nisam razmišljao, već sam ranije rekao da su mi mandat dali građani Županije. Nisam razgovarao s vrhom stranke'', rekao je Dekanić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene