Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborni dogovori

Davor Bernardić: Od HSS-a očekujem vjernost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je navode u preslagivanju s HSS-om.

''Svaki se dan pušta nekakav spin. Ali u ovih mjesec dana, otkako je kriza vlaasti, spinovi su se pokazali nevjerodostojnima, a neke istine za koje se mislilo da su istine, pokazale su se spinovima. Ne može se to komentirati'', rekao je Bernardić na Pagu.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Peđa Grbin KOALICIJA ZA BOLJU HRVATSKU Pao je važan dogovor, SDP s ovih devet stranaka ide na izbore: "Dosta je HDZ-a"

Na pitanje kada će potpisati dogovor o suradnji s HSS-om kazao je da u stalnom kontaktu s partnerima, pa tako i s HSS-om. ''O tome ćemo obavijestiti javnost kada za to dođe vrijeme. Mi smo zajedno potpisali deklaraciju o dobrom društvu. Na Glavnom odboru SDP-a donijeli smo iskaz namjere o predizbornoj koaliciji s HSS-om i HSU-om'', rekao je lider oporbe.

Od te stranke očekuje vjernost. ''Kao što SDP nikad nije izigrao hrvatske građane, SDP nikad nije izdao svoje partnere. Isto očekujemo od svih njih. Mislim da je Krešo Beljak pokazao vrlo jasan i odlučan stav, a on ima odgovornost kao predsjednik stranke prema svojim članovima i prema svojim biračima'', zaključuje Bernardić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene