Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasljednici fotelje Martine Dalić

Potvrđeno Dnevniku Nove TV: Darko Horvat bit će predložen za ministra gospodarstva, a Tomislav Tolušić za novog potpredsjednika Vlade

Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr)
Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Dnevnik Nove TV dobio je potvrdu iz vrha HDZ-a kako će Darko Horvat biti kandidat za ministra gospodarstva, dok će potpredsjednik Vlade biti sadašnji ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Tomislav Tolušić tako bi kao potpredsjednik Vlade trebao koordinirati resore iz područje gospodarstva.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

O nasljedniku Martine Dalić premijer bi danas sa stranačkim vodstvom trebao raspravljati na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke koje se održava u 17 sati.

Premijer će s koalicijskim partnerom HNS-om o novom ministru gospodarstva razgovarati sutra, a kako je prethodno najavio, Sabor bi o povjerenju novom ministru trebao glasati u petak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene