Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zrakoplov British Airwaysa airbus 320 sa 148 putnika i osam članova posade u ponedjeljak poslijepodne je iznenada sletio u dubrovačku Zračnu luku Čilipe zbog napuknutoga vjetrobranskog stakla.


Glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Marina Halužan izjavila je za Hinu kako je Hrvatska kontrola zračne plovidbe oko 15,30 sati javila dubrovačkoj Zračnoj luci da britanski zrakoplov "ima problema s vjetrobranskim staklom u pilotskoj kabini".

Vezani članci Jadran Barač Uhićen predsjednik dubrovačkog SDP-a i kandidat za gradonačelnika, sam se predao policiji Dubrovnik - 2 U jednoj hrvatskoj županiji od početka veljače zabilježeno čak 126 kršenja epidemioloških mjera

Zrakoplov je u 16,10 sletio na Čilipe, a glasnogovornica Ministarstva kaže da putnici nisu bili u opasnosti.

Britanski zrakoplov poletio je iz Zračne luke "Heraklion" na Kreti, a odredište mu je trebala biti londonska Zračna luka "Getwick".

Neslužbeno se doznaje da je posada iznad Albanije primijetila napuknuće vjetrobranskog stakla te je odlučila sletjeti u dubrovačku Zračnu luku.

Svi su putnici smješteni u Međunarodni odjel dubrovačke Zračne luke, gdje čekaju novi zrakoplov koji će ih prevesti u London.

Glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka nije znala reći što je uzrokovalo napuknuće stakla na britanskom zrakoplovu.