Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Britanski avion prisilno sletio na Čilipe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov British Airwaysa airbus 320 sa 148 putnika i osam članova posade u ponedjeljak poslijepodne je iznenada sletio u dubrovačku Zračnu luku Čilipe zbog napuknutoga vjetrobranskog stakla.

Glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Marina Halužan izjavila je za Hinu kako je Hrvatska kontrola zračne plovidbe oko 15,30 sati javila dubrovačkoj Zračnoj luci da britanski zrakoplov "ima problema s vjetrobranskim staklom u pilotskoj kabini".

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Zrakoplov je u 16,10 sletio na Čilipe, a glasnogovornica Ministarstva kaže da putnici nisu bili u opasnosti.

Britanski zrakoplov poletio je iz Zračne luke "Heraklion" na Kreti, a odredište mu je trebala biti londonska Zračna luka "Getwick".

Neslužbeno se doznaje da je posada iznad Albanije primijetila napuknuće vjetrobranskog stakla te je odlučila sletjeti u dubrovačku Zračnu luku.

Svi su putnici smješteni u Međunarodni odjel dubrovačke Zračne luke, gdje čekaju novi zrakoplov koji će ih prevesti u London.

Glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka nije znala reći što je uzrokovalo napuknuće stakla na britanskom zrakoplovu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene