Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos u Živom zidu

Bunjac: "Ne zamjeram si ništa. Otrežnjenje je bilo bolno, ali vratit ćemo se još jači!"

Branimir Bunjac (Foto: Dnevnik.hr)
Branimir Bunjac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Branimir Bunjac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Branimir Bunjac ponovo je komentirao stanje u Živom zidu, nakon najave o izlasku iz stranke.

Branimir Bunjac komentirao je na Facebooku stanje u Živom zidu, a imao je poruku i za bankare. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Palfi na potezu Bunjac: "Izlazim iz Živog zida, bit ću neovisni zastupnik, to je za mene težak i emotivan trenutak" Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) RASPAD ŽIVOG ZIDA Pogledajte kako je Ivan Pernar u 15 minuta promijenio mišljenje o tome kamo će nakon izlaska iz Živog zida

"Ne zamjeram si ništa jer znam da sam dao 100 posto sebe u Saboru. Izazvao sam HDZ i Plenkovića na otvorenu borbu, govorio posve drugačije od mainstreama, zastupao birače koji žele istinske promjene.

Također sam ponosan da sam se odupro vlastitoj stranci čim je izdala ono za što se deklarativno zalagala. Iskreno, vjerovao sam da se Živi zid bori za direktnu demokraciju, za poštovanje čovjeka i za istinu, da bi na kraju shvatio da u stranci vlada tama i da ljudi koji su uzurpirali jednu dobru ideju ni pod koju cijenu ne smiju na vlast.

Otrežnjenje je bilo bolno, kao i rastanak, ali sada se osjećam potpuno mirno, slobodno i sretno.

Ideja antisistemske borbe nije nestala. Reorganizirat ćemo se, riješiti se uhljeba i diktatora, i krenuti dalje na zdravim temeljima. Bankari i ostali, niste nas se riješili, vratit ćemo se još jači, ne brinite", napisao je Bunjac.

Aktualno Sindikati ovaj tjedan predaju potpise: "Narod želi referendum, da živimo u normalnom vremenu, do ovoga ne bi ni došlo" Krešimir Sever Nezavisni hrvatski sindikati (Foto: Dnevnik.hr) Krešimir Sever Nezavisni hrvatski sindikati (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Krešimir Sever (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Sindikati ovaj tjedan predaju potpise: "Narod želi referendum, da živimo u normalnom vremenu, do ovoga ne bi ni došlo" 1/2 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene