Branimir Bunjac ponovo je komentirao stanje u Živom zidu, nakon najave o izlasku iz stranke.

Galerija Branimir Bunjac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Branimir Bunjac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Branimir Bunjac održao konferenciju za medije (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) - 1 +1 Arhiva, Branimir Bunjac i Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Branimir Bunjac komentirao je na Facebooku stanje u Živom zidu, a imao je poruku i za bankare. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Branimir Bunjac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bunjac: "Izlazim iz Živog zida, bit ću neovisni zastupnik, to je za mene težak i emotivan trenutak" Ivan Pernar izlazi iz Živog zida (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pogledajte kako je Ivan Pernar u 15 minuta promijenio mišljenje o tome kamo će nakon izlaska iz Živog zida

"Ne zamjeram si ništa jer znam da sam dao 100 posto sebe u Saboru. Izazvao sam HDZ i Plenkovića na otvorenu borbu, govorio posve drugačije od mainstreama, zastupao birače koji žele istinske promjene.

Također sam ponosan da sam se odupro vlastitoj stranci čim je izdala ono za što se deklarativno zalagala. Iskreno, vjerovao sam da se Živi zid bori za direktnu demokraciju, za poštovanje čovjeka i za istinu, da bi na kraju shvatio da u stranci vlada tama i da ljudi koji su uzurpirali jednu dobru ideju ni pod koju cijenu ne smiju na vlast.

Otrežnjenje je bilo bolno, kao i rastanak, ali sada se osjećam potpuno mirno, slobodno i sretno.

Ideja antisistemske borbe nije nestala. Reorganizirat ćemo se, riješiti se uhljeba i diktatora, i krenuti dalje na zdravim temeljima. Bankari i ostali, niste nas se riješili, vratit ćemo se još jači, ne brinite", napisao je Bunjac.

Sindikati ovaj tjedan predaju potpise: "Narod želi referendum, da živimo u normalnom vremenu, do ovoga ne bi ni došlo" Krešimir Sever (Foto: Pixsell,Marko Lukunić) Krešimir Sever Nezavisni hrvatski sindikati (Foto: Dnevnik.hr) Krešimir Sever (Foto: Dnevnik.hr) +0 Sindikalisti okupljeni u inicijativu 67 je previše (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju