Saborski zastupnik Branimir Bunjac sudjelovao je u prometnoj nesreći u petak u Zagreb, piše mirovina.hr.

Galerija


Branimir Bunjac, bivši član Živog zida, u petak je oko 15:30 na križanju Tuškanove i Vrbanićeve ulice u Zagrebu sudjelovao u prometnoj nesreći.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Kamion se prevrnuo u sudaru s automobilom Gužva na rotoru (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Nakon jutra, kaos i u popodnevnoj špici: U Zagrebu nekoliko nesreća u razmaku od samo 20 minuta

"Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv... Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji", napisao je nakon nesreće Bunjac na svojem Facebook profilu.

Od zagrebačke policije doznajemo da su zaprimili dojavu o prometnoj nesreći na toj lokaciji. Kazali su da su u prometnoj nesreći sudjelovala dva vozila – osobni automobi i taksi – koja su nakon sudara naletjela na vozilo parkirano u blizini.

Nakon sudara, putnici u taksiju pružena je liječnička pomoć.

Policija je i potvrdila da je vozač taksija '65. godište, a vozač osobnog automobila rođen 1972. godine.
Više informacija o događaju bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Bunjac: "Izlazim iz Živog zida, bit ću neovisni zastupnik, to je za mene težak i emotivan trenutak"