Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaže da mu je to prva u životu

Branimir Bunjac sudjelovao u prometnoj nesreći: "Kriv sam, oduzeo sam prednost. Ispričavam se svima"

Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Auto Branimira Bunjca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Saborski zastupnik Branimir Bunjac sudjelovao je u prometnoj nesreći u petak u Zagreb, piše mirovina.hr.

Branimir Bunjac, bivši član Živog zida, u petak je oko 15:30 na križanju Tuškanove i Vrbanićeve ulice u Zagrebu sudjelovao u prometnoj nesreći.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

"Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv... Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji", napisao je nakon nesreće Bunjac na svojem Facebook profilu.

Od zagrebačke policije doznajemo da su zaprimili dojavu o prometnoj nesreći na toj lokaciji. Kazali su da su u prometnoj nesreći sudjelovala dva vozila – osobni automobi i taksi – koja su nakon sudara naletjela na vozilo parkirano u blizini.

Nakon sudara, putnici u taksiju pružena je liječnička pomoć.

Policija je i potvrdila da je vozač taksija '65. godište, a vozač osobnog automobila rođen 1972. godine.
Više informacija o događaju bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene