Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio oštar odgovor

Blaženka Divjak na optužbe Milana Bandića: "Njegov govor je primjer seksizma i primitivizma"

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr)
Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Potpisan je ugovor o modernizaciji i rekonstrukciji dijela tramvajske infrastrukture ZET-a.

Projekt, vrijedan 210 milijuna kuna, potpisali su ministar Oleg Butković i direktorica ZET-a, Ljuba Žgela.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!'' Oleg Butković Na Facebooku Milanović dolazi u Opatiju, Butković ga pozvao u goste: "Možeš mi u četiri oka reći odgovore, dočekat će te i kravica..."

No, potpisivanje su zasjenile ponovne optužbe zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na račun ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.

Optužio ju je da je htjela prevariti i njega i premijera. Bandićeve optužbe je komentirala i sama ministrica.

"Tablet koji košta 500 kuna se plati 1000 kuna, postoji firma i postoji cijena, zašto Državno odvjetništvo ne reagira, pa ne može ministrica imati povjerenje Stranke rada, a to radi. Nema šanse. Ali to ne znači da rušimo vladu. Ne, ne rušimo vladu", kazao je Milan Bandić.

"Ja mislim da Milan Bandić sebi nije nikad kupio tablet jer, da je, to bi znao. Ja mislim da se moramo fokusirati na bitno, ali ću upozoriti medije da je ovaj njegov govor zadnjih nekoliko dana primjer seksizma i primitivizma. I da, u tom smislu, moramo zadržati ograde oko toga i moramo znati kakvu poruku šaljemo mladim ljudima ako tako u javnom prostoru raspravljamo", kazala je ministrica Blaženka Divjak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene