Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stiže bijeli Uskrs: U unutrašnjosti Hrvatske pada snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolnici su mokri i skliski od kiše u Istri, Hrvatskom primorju, Dalmaciji i Lici. U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te u Gorskom kotaru osim kiše pada i snijeg, a slično je vrijeme najavljeno i za sutra.

Posebice na dionicama autocesta: A 2 Zagreb-Macelj, između čvorova Krapina i Trakošćan i od Jankomira do Zaprešića, na A 4 Zagreb-Goričan, od Goričana do Brezničkog Huma, kao i na A 6 Rijeka-Zagreb, između tunela Tuhobić i čvora Bosiljevo 2.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti

Upozorava se vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na cestama kroz gorska područja, mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zbog sanacije mosta Rogotin preko rijeke Neretve i izgradnje čvora Čeveljuša, prekinut je promet Jadranskom magistralom (D 8), između Ploča i Opuzena. Obilazak: Ploče-Mali Prolog-Metković-Opuzen.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t vrijedit će na Uskrsni ponedjeljak, od 14 do 23 sata. Zabrana vrijedi na važnijim državnim cestama.
Na autocestama nema zabrane, kao i na Ličkoj magistrali (državna cesta D 1).

Trajekti plove redovito. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene