Vatrogasci iz DVD-a Ludbreg imali su intervenciju koja im je uljepšala radni dan.

Galerija Ludbreški vatrogasci u akciji Ludbreški vatrogasci u akciji - 5 Ludbreški vatrogasci u akciji - 4 +1 Ludbreški vatrogasci u akciji - 2

Zapamtit će dobro današnji dan i ''najslađi mogući doček'' ludbreški vatrogasci: ''Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana''.

Nesvakidašnja dojava stigla im je u 10:44 sati o potrebi otvaranja stana u Ulici Alojzija Stepinca u kojem je ostala zaključana tromjesečna beba.

''Na mjesto izlazimo s dva vozila i 10 vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta i uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3. katu koji je ostavljen otvoren. Bez upotrebe dodatne sile ulazimo u prostor stana. Otvaramo vrata i u stanu nam je pripremljen najslađi mogući doček - predivan osmijeh tromjesečne bebice. Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati'', opisali su vatrogasci akciju na društvenim mrežama.

Boris Milić i Marko Šorgo Umaški vatrogasci o spašavanju bebe iz auta: "Dijete je izgledalo jako znojno, crveno...", "Hitna je došla odmah, beba je vrištala"
Curtis Means On je najranije rođeno dijete na svijetu: "Nikada nisam vidio tako malenu, a tako snažnu bebu. Bilo je nešto posebno u vezi s Curtisom"

Vatrgasci su uputili važnu napomenu: ''Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo. Ovo su zaista sitnice. Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati s našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve vas''.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju