Vatrogasne ljestve / Ilustracija
Vatrogasne ljestve / Ilustracija Foto: Getty Images

Pulski vatrogasci spasili su na blagdan Svih svetih dijete zaglavljeno u kupaonici.


Dojava da je dijete predškolske dobi zaglavljeno u kupaonici pulskim vatrogascima stigla je u ponedjeljak, 1. studenog oko 11:43.

''Vatrogasci su dolaskom na adresu utvrdili da je nemoguće otvoriti vrata kupaonice jer je ormar u kupaonici pao između vrata i umivaonika. Zbog opasnosti od ozljeđivanja djeteta nije bilo moguće provaliti pa su se 
vatrogasci koristeći auto ljestve popeli do drugog kata, razbili staklo prozora kupaonice i ušli u prostoriju te pomaknuli ormar. Roditelji su pazili na dijete dozivajući ga kako bi se u tom trenutku udaljilo od prozora'', kazao je za DNEVNIK.hr zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Pula Ivica Rojnić.

Požar, ilustracija VIDEO Dramatična snimka: Pogledajte kako izgleda gašenje požara kroz oči vatrogasaca
Provjereno: Muški krug - 4 Ovi muškarci sastaju se svaki tjedan - kako bi pričali o osjećajima: "Vidio sam toliko prihvaćanja u njihovim očima. Bilo je wow"

Dijete je spašeno, a u uspješnoj intervenciji, koja i nije baš tako neuobičajena, kaže Rojnić, i koja je brzo završila, sudjelovala su četiri vatrogasca s dva vatrogasna vozila.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju