Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USPJEŠNA INTERVENCIJA

Drama u Puli: Maleno dijete ostalo zaglavljeno u kupaonici, vatrogasci nisu smjeli provaliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulski vatrogasci spasili su na blagdan Svih svetih dijete zaglavljeno u kupaonici.

Dojava da je dijete predškolske dobi zaglavljeno u kupaonici pulskim vatrogascima stigla je u ponedjeljak, 1. studenog oko 11:43.

''Vatrogasci su dolaskom na adresu utvrdili da je nemoguće otvoriti vrata kupaonice jer je ormar u kupaonici pao između vrata i umivaonika. Zbog opasnosti od ozljeđivanja djeteta nije bilo moguće provaliti pa su se 
vatrogasci koristeći auto ljestve popeli do drugog kata, razbili staklo prozora kupaonice i ušli u prostoriju te pomaknuli ormar. Roditelji su pazili na dijete dozivajući ga kako bi se u tom trenutku udaljilo od prozora'', kazao je za DNEVNIK.hr zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Pula Ivica Rojnić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogled iz prve ruke VIDEO Dramatična snimka: Pogledajte kako izgleda gašenje požara kroz oči vatrogasaca
Pročitajte i ovo Provjereno: Muški krug - 4 Bude i suza Ovi muškarci sastaju se svaki tjedan - kako bi pričali o osjećajima: "Vidio sam toliko prihvaćanja u njihovim očima. Bilo je wow"

Dijete je spašeno, a u uspješnoj intervenciji, koja i nije baš tako neuobičajena, kaže Rojnić, i koja je brzo završila, sudjelovala su četiri vatrogasca s dva vatrogasna vozila.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene