Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradonačelnik Bandić je odbio otvoriti novouređeni Stenjevečki trg jer su slivnici koji ga okružuju bili začepljeni.


Iako je došao kako bi otvorio novouređeni Stenjevečki trg, gradonačelnik Milan Badić odbio je to učiniti jer su slivnici koji ga okružuju bili začepljeni.'Bio je strašno razočaran kada je vidio kako voda stoji u slivnku. Vjerojatno je prilikom radova izvođaču pobjeglo malo pijeska. Slivnika ima puno, ali su jako plitki',rekao je predsjednik gradske četvrti Stenjevec Mario Jelić.

>> Bandić: Gubitnici ne mogu oprostiti uspjeh. Ja ih sve volim i ljubim!

Radovi, koji su trajali dva mjeseca, skoro su gotovi, treba se još postaviti rampa. Ideja je, kaže Jelić, da se trg pretvori u pješačku zonu, a trgom bi vozili samo stanovnici koji ne mogu drugačije doći do stana. Do sad su izmijenili ploče, postavili žardinjere s cvijećem, klupe te košare za smeće, te su trg opasali s tzv. klamericama. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Natalija Prica Oreški - 3 Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina" Milan Bandić Je li se s akcijom u Zagrebu čekalo predugo? Stručnjaci i pravnici u raskoraku: "Može se dogoditi da se novac opere i da nikad više nema traga", "Uvijek se želi zahvatiti što više riba"