Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija prijavila Bakranina

Bakar: Prijavljen zbog zloupotrebe položaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava primorsko-goranska kazneno je prijavila 36-godišnjaka zbog sumnji da je za svoje potrebe podizao novac s računa tvrtke.

Zbog sumnje da je kao odgovorna osoba s računa tvrtke za svoje potrebe podigao 469.478 kuna i njima kupovao raznu robu, policija je kazneno prijavila 36-godišnjaka iz Bakra, osumnjičenoga za zloporabu položaja i ovlasti, povredu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga te krivotvorenje službene ili poslovne isprave, priopćila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Policija sumnja da je 36-godišnjak od ožujka 2005. do prosinca 2012. nekoliko puta s računa tvrtke za svoje potrebe podizao novac i kupovao raznu robu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

>> Sindikalni povjernik osumnjičen da je prisvojio sindikalni novac

Tako je oštetio tvrtku, a sebi pribavio protupravnu imovinsku korist od 496.478 kuna.

U istom razdoblju nije vodio poslovne knjige, a od 2005. do 2011. sastavio je neistinita godišnja financijska izvješća i osamdeset fiktivnih putnih naloga, priopćila je policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene